Gamla vänner och certmannen

Att komma hit till Tampa är ju lite som att komma hem. Visst, vi bodde bara här i 1 år men det var ändå ett viktigt år – det var här Edward växte upp, och Nelle ”bakades”, haha! 

Igår kväll var jag och hälsade på Nat, min väninna som jag lärde känna 2004. Det var ju inte så länge sedan vi sågs, jag var ju nere och hälsade på henne i november, men vi hade ändå fullt upp att fylla i luckorna sedan sist.

De bor i ”vårt gamla område”, Historic Hyde Parc, i ett jättefint parhus med en mysig balkong där vi satt och drack vin hela kvällen. Underbart att kunna sitta ute till sent på kvällen i en ärmlös klänning.

Idag har det regnat en liten stund och temperaturen ska kylas ned lite i helgen. Vi tänker hyra kajak eller kanske till och med en båt. Richard har suttit de senaste kvällarna och tagit Boat Certificate Online så nu har han examen för att kunna hyra motorbåt. Det ska bli kul, vi har ”bara” seglat här tidigare.

Mannen med certet! Pustar också ut litet – veckans väder verkar det inte bli något vidare fel med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s