Dagen

Det kommer mest bli bilder från den här semestern, det är så härligt att bara slappa! Vi åkte ut till Fort Desoto idag igen och hade med oss grillkol och hamburgare som vi lagade till lunch. Det har blivit vår grej där ute att äta enkla, (grillade och feta) hamburgare med ost, sallad, lök, tomat och sedan jordgubbar och spraygrädde till efterrätt. Så också idag. Sen brukar vi inte göra så mycket annat än strandliv. Idag blev det lite extra spännande när en av fiskarna fick en stingray (Rocka) på kroken. Den hade svalt betet helt så fiskaren fick lov att skära loss kroken. Rockan blödde en hel del men simmade iväg för egen maskin så man hoppas den var okej och inte blev hajmat.

Fort Desoto är ett naturreservat och idag tänkte jag för första gången på hur mycket det ändrats på 10 år. Det har (tyvärr!) växt upp mer buskar och palmer på stranden som krympt i storlek men fortfarande är det en av de härligaste platser jag vet.

Krabban på bilden ovan har Nelle fotograferat. Hon blev helt ELD OCH LÅGOR när den kröp omkring på stranden och sprang till mig ”mamma mamma – a real Hermit crab – vi måste fota!”. Och hon väntade och väntade och väntade. Såklart kom den inte ut förrän efter kameran var långt borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s