Så otroligt hungrig

Sedan jag mer strukturerat börjat träna styrketräning är jag sjukt hungrig. Det är som att musklerna skriker ge mig maaaaaat hela tiden. Till frukost kan jag äta flera ägg med bacon och en frukt eller bär till det, sen kaffe och juice. Till lunch en skogsarbetarportion med mat och så ett mellanmål på eftermiddagen. Middagen….lika hungrig igen. Jobbigt får jag lov att säga för en som aldrig egentligen varit så beroende av att behöva äts på bestämda tider. Men nu är klockan 12 och magen knorrar HÖGT. Nu blir det lax och broccoli.

Jag prövade något nytt idag som jag ska äta till efterrätt ikväll, chokladpudding på avocado. Och så hackade, salta pistagenötter på det. Såååååå gott och här får ni recept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s