När man åker buss. Eller har tid över.

Pinterest, denna källa av ALLT. Man kan ju hämta hur mycket inspiration som helst i de här nya ”världarna” – jag har nästan övergett hemnet för Pinterest (men bara nästan)! Såg de här två tipsen som jag tänker dela med mig av till er. Två skärmdumpar, ni behöver inte ens leta!

Smart va?!?

Ett annat tips ni ska få är en svtplay-dokumentär som jag såg ikväll, Uppdrag Granskning, ”Mellan  Stolarna”. Handlar om mitt jobb (nu kan jag ju faktiskt säga MITT JOBB) och min kollega Pée är med och berättar om jobbet som personligt ombud. Eller före detta kollega. Har har bestämt sig för att sluta, lämna jobbet som PO, han vill inte mer. Tycker det gått för långt. Se programmet – det är mycket starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s