Läs på norrländsk dialekt: Jag vet int, men int har jag haft nå flyt idag precis

Amen vissa dagar. Inget flyt alls. Igår spenderade jag större delen av dagen med att städa hela lägenheten (det kommer gäster!) bädda rent i alla sängar och göra det ordentligt genom att tvätta bäddmadrasser och allt. Tvätta allt i tvättkorgen + extragrejer som bordstabletter, badrumsmattor och överdrag till strykbrädan… Jag var ju ändå tvungen att vara hemma med Edward som fortfarande är sjuk så lika bra att passa på. Man kan säga att jag hade ”feeling” igår!

Men det var väl själva f-n vad det visade sig vara onödigt när jag vaknade i morse. Edward har haft influensa med hög, hög feber och har gått i sömnen, yrat och haft sig nattetid de senaste dagarna. Han har velat sova inne hos mig vilket varit ganska skönt när man ska upp och springa, tempa, ge vatten och alvedon på natten. Igår tyckte jag han var såpass pigg att han kunde sova i sin egen säng vilket han nog också välkomnade. Givetvis fick han då STÖRTBLÖDNING med näsblod på natten och blodade ner sängen (allt: kuddar, täcke, lakan, bäddmadrass) alla mattor och golv på vägen till toan, hela toaletten inklusive nytvättade mattan… Gah! Bara börja om i morse. Well, Well – antar att jag inte ska klaga, det är ju inte jag som är sjuk.
Vad har ni för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s