Helgen är INTE slut

Edward har ju influensan så det har varit ganska lugnt i det här huset i helgen. Ingen vill konstigt nog komma förbi..? Febern var 38,5 när han gick och la sig ikväll så det blir till att stanna hemma i morgon också. Turligt nog så är det Parent/Teacher Conference i morgon också så barnen är lediga och han kommer iallafall inte missa så många dagar. Nog om det.

Nedan ser ni brandförsvaret (FDNY) åka förbi och ”spänna sig” med sin båt. En gång om året åker de ner längs East River och visar upp sig med den här fontänbåten och vi lyckades få se det i år också. Konstigt. Men vackert också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s