Intervaller

Jag tränar ju enligt ett styrketräningsprogram som Olga Rönnberg skapat i sin bok ”Styrka för kvinnor”. Jag är i Fas 2 i programmet vilket är 4 dagars styrka (2 dagar överkropp, 2 dagar underkropp) och så två dagar cardio, en lågintensiv och en högintensiv. En dags vila i veckan vilken tack och lov ligger på lördag. Söndagar är högintensiv cardio och jag körde intervallträning ute idag också. Jag kan verkligen rekommendera Olgas träning (och bok) om ni vill träna strukturerat men inte riktigt vet hur ni ska gå tillväga. Boken visar precis hur man ska göra dag för dag för att bygga styrka i sin kropp. Från noll. Viktigt att tänka på nu när vi (i medelåldern) går ”downhill” vad gäller muskelmassa och benskörhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s