Nu Stockholm är vi ikapp!!

Overkligt varmt idag. Gick som vanligt ut inlindad i cashmere och i vinterkängor med iläggssulor av ull. Höll på att dö svettdöden men nu njuter jag! Kan det vara sant? Kan våren vara här också?
Min måndag har varit skön. Startade med ett träningspass och sen drullade jag runt på stan litet. Köpte en vårjacka jag spanat in tidigare, en parkas i marinblått och svart. Dötrist men ett sådant där plagg som man verkligen använder. Varje dag. I åratal. Så nu ska jag köpa gummistövlar som matchar tänkte jag. Lika tråkig där och tänker satsa på ett par HUNTER men kan inte bestämma om jag vill ha blå eller svarta. Dagens stora i-landsproblem. Jaja, har bestämt mig för att passa på att njuta de här sista månaderna innan det är dags att börja knega igen. 
Löneförhandlar i veckan. Skönt att jag och Edward marscherade igår så man blir lite ”fired up”. Det är ju lite trist att tänka på att vi kvinnor jobbar gratis från den 1 november varje år. Eller dagligen efter kl 15:56. Det är fan inte klokt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s