Lite skakigt igår

Det tar ett tag för en rotfyllning att ”lugna sig” så igår gjorde jag inte många knop. Natten var förfärlig och jag var tvungen att varva mellan de två starka smärtstillande som rotspecialisten skrev ut. Båda medicinerna gav mig läskiga biverkningar. Jag blev yr, illamående, darrig, långsam och trött. Jag får verkligen ingen behaglig, lugnande effekt av morfinbaserade smärtstillande – tvärtom! 

På kvällen skulle vi ”tjejer” (tjejer låter så fel att säga men kvinnor låter som om man inte känner varandra…vad ska man säga egentligen?) som bor här i huset gå ut och äta. Det har varit planerat sedan länge och ALDRIG trodde jag väl att jag skulle bli stoppad av en rotfyllning…. Men det gick bara inte. För yr, för darrig, för långsam – och kunde heller inte dricka vin eller äta. Det var helt enkelt inte värt det. Gänget (låter det bättre?) var på Beauty & Essex, en restaurang jag velat gå till hur länge som helst! Gaaahhh!!!! Maten hade varit fantastisk berättade de idag och det känns så surt att missa en kväll ute nu när vi snart ska flytta hem!!
Idag har tanden slutat göra ONT. Det känns fortfarande känsligt och jag kan inte tugga mat på den sidan men jag har inte behövt ta ett enda piller. Halleluja!

När jag gick till grönsaksmarknaden i morse kom den här damen skidande förbi på längdskidor. Vi språkade en stund om föret, som hade varit bättre igår, och sedan åkte hon vidare. 

Tack gode Gud att vi åker till Florida snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s