Tisdag och blodbad

På väg hem efter frukosten i morse började jag blöda näsblod. 10 minuter efter den här bilden togs var det rena blodbadet hemma. Jag blödde i timmar! Fick till sist ta medicin och acceptera att det var bara att lägga sig ner och vila en stund. Då slutar det ju alltid till sist. Nu är jag less på vinter. Dunjacka, torr luft, torr hy, näsblod. Ikväll har jag googlat på bilder av Fort DeSoto i Florida. Längtar så otroligt efter sol och värme. Min kropp skriker efter det.
Annars? Jo jag är lika nyfiken som er på hur det kommer gå med jobben. Berättar när jag vet. Nerv wrecking!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s