I fredags

Hörrni, i fredags blev vi bjudna på middag, Richard och jag. Mina två supersnälla kusiner bjöd ut oss på restaurang och vi fick dessutom välja ställe att gå på. Snacka om lyx!

Jag hade hört talas om en restaurang i SoHo för ett tag sedan som jag ville prova, Acme. Enligt vad jag läst skulle de ha en helt fantastisk mat och härlig ”ambience”. Sagt och gjort, efter ett besök på skolan och FN tidigare under dagen så skyndade vi ner downtown mot Broadway/Lafayette.

Och vilken restaurang! Urmysig med helt fantastisk mat som var presenterad på ett otroligt vackert sätt. Vad sägs om fish tacos i båtar gjorda av granris? Och sotad sallad? Dansk chef har de och det låg en lite skandinavisk touch på maten.

Kvällen avslutade vi med en drink i nattklubben en trappa ner. Jag spillde ner precis hela mig själv med en bitter apelsindrink och sedan åkte vi hem.

Tack kära kusiner för en jättekul kväll!!

En reaktion till “I fredags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s