En vanlig onsdag

Lite lugnare morgon idag om man jämför med igår. Iallafall fick ingen psykbryt och alla kom iväg som de skulle. Pust! Vardagsmorgnar kan verkligen vara pest…

Dagen för mig har inneburit städ och fix för idag kom det gäster. Två av mina kusiner kom i eftermiddags och stannar tills på måndag. Vi har mycket kul inplanerat så jag ser verkligen fram emot veckan och helgen. Ikväll åt vi lasagne och drack ett glas rött och sedan var det dags att krypa i säng, där jag ligger just nu. Onsdagar är min bästa tv-kväll, American Idol, Law & Order SVU och Suits. Rena julafton för en tv-seriejunkie!

2 reaktioner till “En vanlig onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s