Oscarsgalan – OBS svamligt och förvirrat söndagsinlägg

Allt går på ”repeat” nu känns det som, ungefär som livet ÄR. Det är 3 år sedan vi flyttade hit (16 februari 2012) och jag kommer ihåg hur vi tittade på Oscarsgalan hemma hos vår vän E där vi ju bodde i en månad när vi först kom hit. Sen har jag på bloggen skrivit om galan 2013 och 2014 upptäckte jag just när jag googlade. Och när jag ser den ikväll så får jag ”flashbacks” på hur vårt äventyr här precis började. Och nu går det åt andra hållet. Allt ska avslutas och vara för sista gången. 


I år har vi gjort hemgjord kola och ligger allihopa hemma och myser som packade sillar i sängen i vårt sovrum där vi har vår tv. Barnens kommentarer är underbara ”jag tycker inte man ska matcha för mycket-röda skor och röd klänning blir bara SÅ MYCKET!!! Hon skulle kanske valt svarta…eller blå!”, ” …”Taylor Swift vann best dressed på Grammy’s”… 

Ännu har de inte börjat dela ut priser på galan utan det är red carpet som upptar åtminstone 4 amerikanska tv-kanaler, inklusive CNN. Oscars är stort här.

Veckan som kommer blir intensiv: intervju för jobbet med stort j, tandläkaren, gäster från Sverige som kommer på onsdag, Talent show, middag på stan, outlet, Rangers-game på Madison Square Garden….ja ni hör vilken kul vecka vi har framför oss!!

Bäst klädd hittills? Lady Gaga!!! Stunning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s