Intervju 2

Intervju 2 är avklarad. Jag var ganska nervös innan men jag tror att det på det stora hela gick bra. Nu är det bara att vänta för mig och hoppas att de andra som de ska intervjua är riktiga dönickar, haha! Nej, det menar jag såklart inte (ljug) men så fort jag har några nyheter så lovar jag att berätta. Egentligen är det väl nu jag borde vara nervös! Det är ju nu jag VET hur det gick och det är nu de ska förstå att de ska välja mig. Jag kan inte längre påverka! Det är ju helt kontraproduktivt att vara nervös innan. Lite nerver ja, men NERVÖS?! Äh, det är väl för att det står saker på spel. Det spelar ju faktiskt roll. Antar att det då är ok att vara lite nervös.

4 reaktioner till “Intervju 2

  1. Hopppas det går bra. Tänkte tipsa om några artiklar i SvD om gluten/vete, artiklarna handlar om att många äter glutenfritt utan att de behöver det, att det blivit en trend men framför allt handlar det om att i flera fall där man trott att det handlat gluten har det varit något som heter Fodmap kolhydrater. Läsvärt, Annika

    Gilla

  2. Tack Annika! Jag äter redan enligt ovan, Fodmap, nightshades m.m. Vetet är \”satan\” för östrogen/endometrios. Men jag tror verkligen att vi blivit hysteriska när det gäller gluten och kolhydrater!

    Gilla

  3. Kolhydrater alltså det vita mjölet etc tror jag verkligen man ska dra ner på men varför folk äter glutenfritt utan att vara allergiker förstår jag inte

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s