Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg att jag skulle testa dricka ”guldmjölk” på morgnarna för att boosta immunförsvaret? Guldmjölk är en blandning av gurkmeja och mandelmjölk som man dricker rakt upp och ner och som ska ha flera hälsovinster. Alltså det gick bara inte!! Det var så äckligt! Jag försökte mig på att blanda med lite mjölk men det blev för starkt, mycket mjölk som blev lika äckligt bara MER…nej, hur jag än försökte så gick det bara inte. Dessutom är färgen/pigmentet i gurkmeja så kraftigt att håren på tandborsten blev helt gulfärgade. Och det gick inte bort! Och då tänkte jag ”vad gör det med tänderna?”, jag kommer ser ut som Joker i Batman!!

Istället fick vi ett tips av Nelles örondoktor om en hälsokostmedicin, Loviral, som vi kommer att testa. Enligt henne är det många förutom oss som den här vintern har drabbats av långlivade virus och som fått en boost i immunförsvaret av denna behandling. Man tar en kapsel varannan timme (var fjärde för barn) och efter några dagar känner man resultat. Jag tycker redan det hjälper – på dag 2! Visst, ropa PLACEBO! ni men när man haft problem med bihålorna i månader då griper man efter varje halmstrå.

2 reaktioner till “Kommer ni ihåg?

  1. Jag har köpt en tandborste med orange borst 😛 Hur tänderna blir, tja det återstår att se. Har inte varit förkyld på snart 3 månader sedan jag slutade med gluten (& började med omega3 samt zink)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s