Ok…

Lägesrapport: en intervju avklarad, en till inbokad i nästa vecka. Svårt att få till det med 6 timmars tidsskillnad. Man är ju inte supersugen på att intervjuas klockan 6 på morgonen precis, men är det det som krävs får man väl VAKNA!! Min kompis berättade precis om hennes bror som hade intervju i förra veckan för ett jobb i Malaysia…klockan 02 på natten. På frågan om ”hur han mådde..?” svarade han ärligt. Trött. Vad kan de förvänta sig liksom om de lägger en intervju i vargtimmen?

Pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s