Bio igår

Vi gick på bio går och såg en ny Disneyfilm som heter ”Into The Woods”. Klassiska Bröderna Grimm-sagor sammanvävda i en ny berättelse som var vackert gjord och riktigt spännande. Och rolig! Meryl Streep var i sitt esse och det var flera andra bra skådisar som jag inte kan namnen på. Filmen hade flera inslag som passade den vuxna publiken även om det är en barnfilm, till exempel var prinsarna oerhört löjliga och förlöjligade, något som jag tror passerade Nelle obemärkt. Hon tyckte istället de var korkade. Jag hade ingen aning om innan att det var en musikalfilm där halva handlingen sjöngs fram av karaktärerna men det gjorde faktiskt ingenting. Även om musikalgenren inte alltid är så tilltalande för mig.

Starbucksfika innan filmen! 

Går sällan på bio men den här får faktiskt 4 LOTTOR av 5 möjliga. 
Se den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s