Härlig Fredag den 13:e!!!

Jag åkte iväg till West Village och affären Sockerbit tillsammans med en kompis idag för att handla lösgodis. Svenskt lösgodis. Jag tänkte att ikväll, på självaste Fredag den 13:e, ska jag överraska barnen med både godis och fiskbullar. De kommer bli ÖVERLYCKLIGA!! 
Förra gången det var en ”otursdag”, alltså när en Fredag inföll den 13:e, var såvitt vi kunde komma ihåg i juni förra året. Då åkte den här kompisens man in på sjukhus och hon spräckte glaset på sin nya telefon. Det var ingen toppendag. Den här fredagen verkar hittills safe. Eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s