Needs some work

Det finns många roliga matlagningsprogram här i USA, en hel kanal på tv faktiskt! Ofta är det tävlingar där man ska laga något utifrån ett antal (på förhand okända) ingredienser, eller så kan det vara tävling i cupcakes, mackor eller vad som helst. Det finns domare som dömer efter olika kriterier: kreativitet, smak och presentation. Lika viktigt alltihop.

Jag har börjat göra gröna smoothies, alltså med grönsaker i, och de har faktiskt hittills blivit riktigt goda. Men. Varje gång hör jag i mitt huvud…”you need to work on your presentation!”. Hur får man en grön smoothie att se aptitlig ut?? Någon som vet?

Två av mina skapelser…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s