Juno

Det är vad man har döpt monsterstormen till. Richard blev släppt från jobbet redan efter lunch och barnens eftermiddagsaktiviteter i skolan var inställda. Under dagen så skickades det ut ett meddelande om att stormen ger alla ledigt i morgon och det blir en så kallad ”snow day”. Vid midnatt ska stormen kulminera och man väntar uppemot en meter snö. Men staden är beredd. Tunnelbanan är stängd, vägarna är ”stängda”. Nu är det bara vänta och se.

Min dag idag har annars varit ganska effektiv. Promenerade och styrketränade på morgonen, städade, tvättade och handlade så vi är beredda tills i morgon. Bakade Paleo-bröd och lagade Västerbottenslax. Vi drack också ett glas vitt. Lite lyx när familjen får en extra ledig dag ska det väl vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s