TGIF

Min analoga fredag gick åt pipsvängen direkt barnen steg av bussen. Edward hade under dagen blivit hembjuden till en kompis tillsammans med två andra pojkar och de skulle spela FIFA 15 (eller vad det nu heter?) och det är klart att han fick gå! Sen fick vi besök på kvällen så något brädspel blev det inte heller. Nya tag nästa vecka.

Nelle och hennes kompisar kämpar med att träna på sång och dans till talangshowen. Jag blir mer och mer förundrad över hur människor kan välja lärare som yrke…just sayin’. Men de blir långsamt bättre och nu har de börjat träna med rekvisita och kläder. Kommer såklart att bli bra hur det än går men man hoppas ju att de känner att de glänser!

Middagen åt vi sent med vår vän E och hennes hund Dog Hammarskjöld. Gissa om han var sugen på biffen?

Nu är det god natt här. Fotboll i snöstorm på Randall’s Island i morgon. Edwards Coach var supernöjd ikväll när han meddelade per mail att träningen ”var på” trots att det kommer dra in en snöstorm över New York med omnejd i natt. Han hade nämligen lyckats boka en fotbollsplan (field #72) under en bro som ”should be playable”. 

Polar Vortex is BACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s