Lite shopping

Vi åkte ner till Flatiron District idag för att shoppa litet. Skulle jag bo på Manhattan så tror jag är det är i det här området jag helst skulle bo. Dels är det nära skolan, och dels är det bara…mitt ”hood”. Flatiron Building (själva huset) är ju oerhört vackert och kanske det är känslan att det är Strykjärnshuset på Södermalm som skänker hemkänsla. I Strykjärnshuset har jag ju dessutom jobbat en gång i världen, så det kanske ytterligare förstärker känslan.

Blev det något shoppat då? För min del blev det två HELT ONÖDIGA SAKER – en svart kjol i typ svandun, eller fluffiga fransar och en cashmeretröja. Till. 

Har blivit besatt av cashmere är jag rädd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s