Med besök hinner man inte alltid blogga

Sent i fredagskväll kom min vän Lisa hit och sedan dess har det varit fullt upp. I lördags åkte vi till Brooklyn och jag promenerade för första gången över Brooklyn Bridge. Det var kallt (svinkallt faktiskt!) men klar himmel, sol och en alldeles, alldeles perfekt dag att uppleva bron.

På kvällen åkte vi sedan ner till Meatpacking och åt en god middag på Budakan, en asiatisk restaurang där tjejerna i Sex and The City åt en epic dinner i sista avsnittet om jag inte minns fel… 

Sen kan vi väl säga att det ”spårade ur” lite. Vi tillbringade resten av kvällen på Gansevoort Roof Top Bar i ett drinkbord som serverade Tequila Shots. Ja, resten förstår ni själva. 

Vem som tog den här sista bilden på oss är lite…oklart om man säger så. Men vi dansade till klockan 03.30 och kul hade vi!!! Söndagen not so kul men värt det ändå.

Idag är det Martin Luther King Day och det är här i USA en Bank Holiday så barnen har varit lediga från skolan. Jag och Lisa bestämde att det var dags för lite kultur och släpade med ungarna på Metropolitan Museum. Barnen älskar inte direkt att gå på museum men det blev ändå en fin dag.
Avslutar långhelgen med en laxmiddag med broccoli hemma och Celebrity Apprentice på tv i sängen. I morgon ska vi ut på en liten shoppingtur. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s