Sporthelg

Den här helgen har vi sportat. Barnen har haft 2 timmars fotbollsträning vardera på lördag och söndag (de är i olika grupper), Richard har simmat två gånger (1000 meter varje gång), jag har powerwalkat, sprungit OCH gymmat och så har Edward och Richard sprungit ett lopp i Central Park. De var anmälda till vad de trodde var en 5k lopp (5 kilometer) men det visade sig att det fanns ingen sådan distans utan det var 5 miles!! 8 km. Och åldersgruppen som Edward sprang i var U19. Alltså under 19 år. Tufft när man är 11 själv. Men han kom in fyra! På tiden 40.33. De som kom på plats 1-3 var 16-19 år. Edward var 70:a av alla anmälda, över 500 stycken. Han har verkligen fallenhet för detta men vad börjar man träna då? Friidrott kanske. Svårt när man vill vara Zlatan… 

Men det är skönt att hålla igång så man orkar! Ikväll är allas kroppar trötta och det är en lugn söndagskväll i det Grayska residenset. Vi vilar inför veckan som kommer och det är nog tur det för i veckan kommer det besök igen. Party party! Föräldramiddag med Nelles klass på onsdag och sedan Manhattan by Night i helgen. Hoppas du haft en fin helg ”wherever you are”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s