Festen!

Glömde ta några bilder av själva festen… (undantag den här:)

… innan vi kraschade i soffan en stund efter att ha druckit och dansat i timmar. Pälsen blev succé (man kan liksom inte vara oberörd av en knallblå päls) och det var en toppenkväll där våra vänner som flyttar samlat alla sina vänner de lärt känna under sina 10 år i NYC. Ett roligt och sorgligt farväl på samma gång. I ”Expat-branschen” är det många uppbrott, människor går oftare än man önskar vidare mot nya äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s