Nyårsdagen

Tid för reflektion? Tror att många av oss tänker nystart när vi ”börjar tänka” (efter ett kanske något segt uppvaknande från kvällen innan, hehe) på nyårsdagen. Man undrar om det där nyårslöftet ”verkligen går att hålla eller om det är lika bra att bryta det med en gång?”, man kanske funderar över sitt år vad gäller ens relation, ”ska jag stanna ett år till i det här?” eller så är man helt enkelt bara sugen på nya vanor, ”dags att börja äta bättre, träna!” eller vad det nu kan vara. 

Eftersom jag var nykter igår, drack faktiskt bara ett glas – om ens det – av bubbel, så vaknade jag klockan 8 helt utan kemisk ångest och har mest tänkt på nystart idag. Känner mig lite peppad inför 2015 faktiskt! Dels så ska vi ju flytta hem i sommar, sen kommer jag ju börja jobba igen men jag känner också glädje över att vi har ett halvår (drygt!) kvar och då gäller det att maxa ut New York och USA. Jag vill ner till palmerna igen. Jag vill fortsätta min positiva träningstrend. Och jag vill uppleva MER av Manhattan! Vi har hela vår tid kvar här bokad med besök (1 besök/mån) och det brukar vara bra tillfälle att hitta på nya saker. Uppleva nytt med någon annan är alltid roligare. Jag börjar 2015 i en positiv anda och hoppas det håller i sig!

Nyårslöftet då? Jovisst har jag också ett. Jag ska inte dricka någon läsk på ett helt år. Inte för att jag dricker särskilt mycket läsk idag heller men jag tänkte ”varför dricka alls då?”.

Berätta gärna om era New Years Resolutions…

Gott Nytt Bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s