Guldmjölk

Ni kanske också har läst om gurkmejas antiinflammatoriska effekter? Jag brukar krydda med lite gurkmeja i maten, i köttfärssåser, wokar mm men i morse läste jag att man behöver ungefär 1 tsk om dagen för att få effekt. Det har jag ju inte fått i mig så nu tänkte jag prova något de kallar ”guldmjölk”. Man blandar en tsk gurkmeja med lite mandelmjölk och dricker som en hutt medicin. Det var bittert och inte gott men jag ger det en chans. Någon annan som prövat?

2 reaktioner till “Guldmjölk

  1. Det är ju inte gott alltså… Jag kunde inte förmå mig till att fortsätta dricka! Även om man väntade flera timmar blev tandborsten helt gulfärgad och det gick aldrig bort. Det är SÅ gult!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s