God Jul!

En vit jul behöver inte betyda snö på julafton. I vår familj har det aldrig funnits alkohol på julafton utan barn och vuxna har varit närvarande i nuet och firat julafton tillsammans utan spetsad glögg, nubbe eller vin. Något jag fört vidare till min egen familj. Nej, jag dömer inte någon och jag försöker inte vara ”pretto”. Jag tycker bara det är rätt. Julen ÄR barnens högtid. Stöd kampanjen ni med. Alla barn har rätt till en vit jul.

En reaktion till “God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s