Helgen

Inte ska ni tro att det är någon rast eller ro här inte. I lördags kväll var det fest hos en granne, Xmas Drinks. Fantastisk plockbuffé, varmt vin och goda kakor och choklad till efterrätt. Vi kroknade ganska tidigt, redan vid 10, och då var jag helt slut. Mina bihålor är lite bättre (eller så är det önsketänkande) så något glas vin kunde jag ändå unna mig.

Edward och Richard gick upp tidigt igår morse för de hade anmält sig till att springa ett jullopp här på ön som startade 9:30. Edward kom 2:a i sin åldersgrupp på tiden 24:30. Vann gjorde en 13-åring på otroliga 19 minuter nånting. Wunderkid. Han tränade på elitnivå i löpning och blev rejält hyllad i tävlingen. 3:an sprang på 32 minuter drygt så Edward är riktigt duktig! Deras åldergrupp är 10-14 år.

Sen var det ju kalas igår. Fotbollskalas! Vi hade hyrt en sporthall och tränare och barnen hade riktigt kul.

Sista aktiviteten, för att få sin godispåse, hade vi skojat lite med tränaren. Vi hade straffsparkar och man var tvungen att på tre försök göra mål på tränaren…med det lilla kruxet att tränaren hade handikapp som man fick välja. Antingen bakbundna fötter, händer eller ögon!! Barnen tyckte det var superkul och alla gjorde mål och fick sina godispåsar. Mission accomplished!

En reaktion till “Helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s