3:e advent

En lugn morgon. Not!! Barnen hade kompisar som sov över och sedan kom syskon och andra kompisar på våffelfrukost i morse. Som det ska vara… Jag dricker mitt kaffe med mandelmjölk och funderar på de nästkommande dagarna. Alla julklappar som inte är inhandlade, alla tårtor som ska bakas, knäcken som inte än är kokad, gäster som kommer i morgon som stannar i 9 dagar, en gapande tom kyl, tandläkarbesök…och att vi bjudit in till glöggfest i eftermiddag. Det är samma sak varje år och vi sitter alla i samma båt.
Hur har ni det?

3 reaktioner till “3:e advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s