Så jag ska komma ihåg det

Jag har äntligen kommit på vem som är min stilikon – Alexa Chung!! (Jag och 100.000.000 andra…) Har länge trott att det var Kate Moss men har kommit på att hon är lite för heroin chic för min smak. Det här är inte så viktigt kanske men det kändes ändå som att jag ville få det på pränt. Och nu vill jag fråga er – VEM har ni som stilförebild? Jag är UPPRIKTIGT intresserad så svara gärna i kommentarsfältet!! 

Alexa – så chic.

Bilderna är lånade från näääääätet.

2 reaktioner till “Så jag ska komma ihåg det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s