Här ser ni burret bättre

Inser när jag fönade håret i morse att det var nog mer än ett par centimeter som kapats på längden. När man tittar på den här bilden från Thanksgiving fattar man det. Jag hade ju långt hår!

Nu känns håret så lätt och mjukt. Topparna är som klippta kanttofsar i silke. Klipp bara klipp säger jag till DIG som känner att du har torrt och risigt hårt. Värt.

Och om ni undrar om jag jämt går omkring i myskläder och rött läppstift hemma på torsdagskvällarna så är svaret nej, det gör jag inte. Men idag för första gången på länge köpte jag lite nytt smink. NYTT -som i NYTT!! Sånt jag aldrig provat förut, eller ens visste fanns. 
-Kajal i kol (ursnyggt, tänk sotat öga)
-Ögonbrynspenna i tusch (superlätt att få till när man vill vara lite extra piffig..i mörker)
-photoprimer (lite osäker på vad det är – återkommer) …och så ett känt gammalt schampo och balsam, Lanza. Antar att det inte räknas till smink men det var iallafall vad jag köpte. Och när jag testade alla mina nya products (läses med rysk brytning, skorrande ”r”) så var jag tvungen att köra på lite hallonrött läppstift också. Därför har jag rött läppstift på bilden.
Nytt för idag är också att jag börjat tänka på jobb igen. Att jag ska jobba alltså. Fan tro’t.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s