Att misslyckas

Jag fick ett infall härom kvällen och bakade! Hade hittat ett recept på Paleo Saffransbiscotti och fick ”feeling”. Snabbt blandade jag till ingredienserna, på med ugnen. Höftade lite på temperaturen eftersom vi inte har varmluftsugn utan gasugn. Det var nog misstag nummer 1. Sen läste jag inte receptet så noga…alltså vare sig hur länge de skulle vara inne i ugnen eller att man skulle ta ut dem efter 15 minuter (misstag nummer 2), skära till dem i biscottiformar och sen torka dem på eftervärmen i några timmar (misstag nummer 3). De kom ut efter 25 minuter på alldeles för hög värme, 10 minuter för sent – svarta. STORT JÄKLA MISSTAG!! 
Då läste jag recepet klart. Skar till biscottisnuttarna. Torkade över natten och sen skar jag bort allt bränt när de var klara. Och vet ni vad? Det blev ganska bra till sist ändå! Lite mindre biscottis men goda. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s