Blankt

Kommer inte på något att skriva. Racet inför jul har börjat. Hår ska klippas, kläder ska handlas, julklappar, födelsedagar, mat som ska lagas, knäck som ska kokas…glögg. Glögg. Glögg! Jag är ledig och har tid men tycker ändå det är helt galet. Som en väninna till mig uttryckte det i söndags, ”feels like it’s already the 22nd and you’re behind on EVERYTHING!”. Beställde i alla fall merparten av julklapparna på internet idag. Och sirap, julmust och glögg har vi fixat på IKEA i helgen. Så det ska nog gå i år med. Hoppas jag har något mer spännande att berätta i morgon. Tills dess ska jag testlaga den där goda Butternut Squash-soppan så den är ”väl inövad” tills nästa års  novemberfest. Kram på er vänner som fortfarande läser den här bloggen!

En reaktion till “Blankt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s