Tredje året i rad måste ju räknas som tradition

Thanksgiving. Måste säga att det är en härlig helg – fri från religiöst dravel, måsten eller annat. Familj och/eller vänner träffas över en (förvisso stor och långlagad) middag och uttrycker tacksamhet. Vad jag är tacksam över idag är familjen – min egen utsprungsfamilj och den utvidgade. Mina underbara barn och deras pappa, min man. Jag är också oändligt tacksam över barnens nya kusin, mitt syskonbarn. Gulle gulle, som jag nu kallar henne tills hon fått ett namn. 

Lite bilder från dagen. 
Maten.
Drycken.

Spexen.

Myset.
Kanske vi till och med måste ta med oss den här traditionen hem till Sverige när vi flyttar hem? Någon som är sugen på kalkon och champagne i november nästa år?

7 reaktioner till “Tredje året i rad måste ju räknas som tradition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s