När börjar man bli "harig"?

Ovädret är på väg in och jag börjar redan oroa mig för den långa körning vi ska göra i eftermiddag. Det är Thanksgiving Weekend och ALLA ska ut på vägarna. Innan har jag aldrig tänkt att ”vi borde vänta” och åka en annan dag men nu gör jag det. Jag vet att folk här inte har satt på vinterdäck, jag vet att vägarna kommer vara överfulla med förväntansfulla resenärer som bara vill komma fram, jag vet att det här är irrationella tankar men när man har så värdefull last som vi har i baksätet då är det svårt att inte bli ”harig”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s