Grillfest i Forest Hills

Vi var bjudna ut till våra före detta grannar i Forest Hills idag på grillfest. För att vara november så kunde det inte varit mycket bättre väder, strålande sol och 10-15 grader varmt. Våra (fd) grannar är ursprungligen från Argentina och där tar man grillning seriöst. Lika seriöst som 40+ farsor i en finare förort i Stockholm. Och då fattar ni läget! När Richard började pilla och vända på grannens kött blev det nästan lite ”spänt” ett tag.

Till sist lyckades de ändå få mat på bordet, utan fistfight, och vi blev alla mätta och belåtna. Barnen var alla mycket nöjda med att leka kurragömma i ett riktigt hus, spela pingis i källaren och fotboll i parken bredvid huset. Vi vuxna var nöjda med några glas vin och ett par öl. Varför de flyttade? De längtade till hus, trädgård, lugn och ro. Och att hyran är ungefär hälften av vad vi betalar här spelade såklart också roll. Forest Hills ligger förresten i Queens för den som inte vet.  

En bonus var ju också att vi fick gulla med deras lilla hund som jag saknat SÅ MYCKET sedan de flyttade. Jag som verkligen älskar hundar!!!

Det var på det hela en riktigt trevlig söndagseftermiddag. Hoppas er helg varit lika bra!

2 reaktioner till “Grillfest i Forest Hills

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s