För 100 år sedan…

…när jag var arbetslös en dryg månad (eller 2) efter att ha kommit hem från Paris så fick (läs:var jag tvungen) jag gå på en mässa för arbetssökande genom Arbetsförmedlingen. Ni kommer kanske ihåg det, jag tror jag skrev om det i min Stockholmsblogg. Mässan var toppen! Stor, på Berns i Stockholm, det var många företag där som sökte…INGENJÖRER!! Just det, det var den lilla detaljen. De sökte. Bara. Ingenjörer. Jag var arg när jag gick därifrån, slöseri med min tid, att skicka en socionom (där fanns också andra arga yrkesgrupper) till en ingenjörsmässa. Vilket skämt!
Idag får jag det här mailet. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Man var nämligen tvungen anmäla och registrera sig till mässan, med sin emailadress. Det har nu gått 4 år och de ger inte upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s