The balls are not what they seem…

Ni känner igen referensen va, haha!? Älskade för övrigt Twin Peaks. Jag kanske har berättat det förut men när jag jobbade i vården, på Stureby Sjukhus som det hette då, så stannade hela verksamheten av en timme i veckan på grund av denna serie. Klockan 21-22 satt alla vi sjukvårdsbiträden som klistrade framför tv:n i rökrummet och tittade på Twin Peaks. Fastän vi som gick kvällsskiftet slutade kl 21.30 var det aldrig tal om att gå hem. Man satt kvar, trollbunden av allt det konstiga som hände kring det mystiska mordet av Laura Palmer. Det var tider det.

Bollarna däremot är de här. Inget socker, inget smör, inga havregryn…och ändå så gott! #paleomumspåenvanligtorsdag

2 reaktioner till “The balls are not what they seem…

  1. Grundreceptet hittar du på bloggen Under vårt Tak, \”Kalla det vad du vill bollar\”. Jag har bytt ut valnötter mot cashewnötter och minskat antalet dadlar till ca 12.. Sen har jag skippat kanelen, minskat på kakaon och satt i 2 msk MYCKET STARKT KAFFE. Allt enligt man taget vad man haver..:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s