Tankar en tisdagsmorgon

Jag satt och läste min egen blogg igår, alltså bloggen sedan starten, ”Not on Stiletttos in Paris” och ”Not on Stilettos in Stockholm”. Och jag läste den med nöje! Så mycket roligt som vi varit med om de här 5 åren jag bloggat. Jag är så GLAD att det finns dokumenterat i skrift och bild för mitt minne blir i sanning inte bättre med åren.

Nu funderar jag på att försöka trycka upp mina bloggar i bokform. Så jag kan spara dem på ett ”säkert” sätt, så barnen (om de vill) kan läsa när de blir större. Jag inser ju mer och mer att ju äldre de blir desto mindre kommer de vilja figurera i mammas blogg. De har sina egna sociala forum där de vill ge en bild av vem de är i sociala media. Och den behöver inte rimma med mammas bild… Det kanske är dödsstöten för Not on Stilettos? Och då får jag fortsätta i någon annan form. Att skriva, om än så litet, har nu varit en del av min vardag i 5 år, så det vore ju synd att bara sluta. Tankar en tisdagsmorgon…

Men vad tror ni om bokidén? Visst måste det finnas företag som trycker bloggar i print?

2 reaktioner till “Tankar en tisdagsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s