Nya huset på 57th St

Det byggs hela tiden här i stan, det är inget nytt. Men nu byggs ett nytt bostadshus i ”närheten” av oss som ska bli det högsta residential huset i stan. I världen om man får tro artikeln! Nordström Tower ska bli blott och endast en foot lägre än 1WTC/Freedom Tower som är den högsta byggnaden på Manhattan. Det ligger på 57:e gatan och här ser ni det ”in the making”. Det är alltså huset med kran på toppen…om ni inte fattade det.

En reaktion till “Nya huset på 57th St

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s