Nä men jag har inget nytt att berätta

Dagarna rullar på. Jag har ett jack i pannan som tyder på att jag har ett något osunt självskadebeteende nattetid. En stor skorpa mitt i pannan och jag har ingen aning vad som hänt. Konstigt det där. Att man kan göra sig illa så pass utan att veta om det? Skorpan är det enda nya typ. 
Köpte en julduk idag och tänkte börja ”smygpynta” i morgon. Det är ju ändå november. Men det var fel mått på duken, suck! Det tar tid att lära sig att tänka i pounds och inches och jag är inte där än. Byter den i morgon, sen kan ni få se om ni vill.
Nu går jag och lägger mig med min nya rynkkräm. Väntar mig något av ett underverk tills i morgon. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s