Ödets ironi

Hela helgen har vi varit ”nyttiga” och valt bort snacks, godis, efterrätt och annat gott. Det har varit en hälsans helg med gott om tid för promenader och långa samtal. Nyttig mat. Massor av vatten. Tråkigt kanske ni tror? Nej, skönt. Ibland kan man ju känna sig lite som ett vrak efter en tjejhelg. Sena nätter, vin och annat…

I morse så hann vi inte äta frukost utan jag slängde i mig en banan innan jag åkte  till flygplatsen och tänkte ”jag tar nåt där”. Men det var inte så lätt. Det som erbjöds var inte, som jag hade hoppats på, hårdkokta ägg och frukt utan det var mackor och ”bars”. Godiset och mackorna stirrade på mig från hyllorna men jag var stark. Köpte en hälsotidning, en kaffe och en nöt/kokos-bar. Sen när jag satte mig ner vid gaten ligger den här:

En oöppnad, kvarglömd påse. Till mig? Ödets ironi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s