NEXT!!!

Näste man till drabbning är Edward. Feber och ont i halsen. Får ställa in min klipptid idag och vara hemma och ”vabba”. Han hade nog klarat sig själv i några timmar men det känns lite läskigt (och taskigt) att lämna dem ensamma när de är sjuka. Och håret kanske inte spelar så stor roll heller. Anledningen att jag skulle fixa det var ju att jag ska åka på tjejhelg till Florida i helgen. Har jag inte sagt det? Jo, jag ska åka ner (själv!) och hälsa på min väninna N som bor i Tampa. Vi har planerat sol och bad, långa strandpromenader, frukt och grönt att äta, vatten, juicer, sömn och skratt – en cleanse-helg helt enkelt!! Men nu ser det ut som om det ska regna i Tampa både lördag och söndag. Så då kanske frisyren inte spelar så stor roll…

#itneverrainsintampa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s