Spela spel

För det mesta tycker jag att barn ska roa sig själva (är det pk?) men jag vet ju också hur kul de tycker att det är när vuxna gör något tillsammans med dem. 

Igår hade Edward en kompis som sov över här. De käkade popcorn, spelade Wii sport och fnittrade. Ja, fnittrade var faktiskt vad de gjorde mest. De pratade om de mest ointressanta sakerna: spel, godis, sport och så skrattade de. De hade en trevlig kväll men när det var läggdags kom jag på att vi kunde ju ha spelat ett sällskapsspel tillsammans! Men då var det för sent. Så vi bestämde att efter frukostvåfflorna blir det LIFE! Spelet LIFE som jag berättat om tidigare.

 I LIFE gäller det att välja väg i livet: jobba eller plugga, låna pengar eller inte, skaffa barn, köpa hus…det är riktigt roligt. Så sagt och gjort – i morse blev det spel.  Och barnen älskar det!

Här kommer jag körande i min lila bil. 4 barn, fick tvillingar efter första barnet. Sen en sladdis… Det är dyrt när de ska på läger och spara till College… Vid något tillfälle önskade Edwards kompis att han kunde tappa bort sitt barn och Nelle önskade att hennes var döda. Vet inte vad jag försöker att säga att lärdomen var av det här men de fattar iallafall att BARN KO$TAR P€NGAR.

2 reaktioner till “Spela spel

  1. vilket kul spel, finns det på svenska tro? eller kan man beställa från dig en engelsk version att ta med hem?annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s