Det var så kul igår!!!

Ni kanske undrar vad vi höll på med på Halloween..? 
Det började med att Nelle i veckor, nej månader faktiskt, planerat att vara ”Dead Prom Queen” på Halloween. Hon har googlat youtube-videos på sminkningar, beställt sin dräkt och äntligen var kvällen här. Jag kände mig krasslig igår och tänkte först inte ens gå men när Nelle sa ”kan inte du också vara prom queen, mamma” så tändes något inom mig! Det ville jag verkligen. Så jag slet fram en gammal långklänning, (tror den är över 20 år gammal) härmade i stort Nelles ”känsla” på kläder och gjorde samma sminkning. Sen kom vi på att vi kunde ju gå som prom queens HELA FAMILJEN!!! Edward var lite lockad först men ångrade (sandade) sig så det blev bara vi tre men lyckat var det. Och hemskt kul. Vi var scary på riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s