Vet ni!

Jag klarade utmaningen! 1400 burpees på 30 dagar, 100 stycken bara idag som var slutdatum. Jag har gjort varenda en med riktig armhävning och inte fuskat på en enda planka på ”vilodagarna”. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv och visst känns det som jag har ett (begynnande) ”six-pack” där under fluffet på magen. Nu måste jag hitta en ny utmaning…undrar vad det ska bli?

Och även om man inte slutför alla sina projekt så är det iallafall bättre än att inte försöka alls. 

Tack för idag – ikväll ska jag äta choklad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s