Vissa dagar….

Ibland känner jag mig som en trött, gammal hemmafru. Det är ju heller inte så långt ifrån sanningen men för det mesta lyckas jag ändå (på 5th Av) förtränga det. 

Inte idag. Har handlat, stekt köttbullar till morgondagens ”International food festival” i skolan, har gått i fotriktiga skor och vindbyxor, alltså ett slags ”täckbyxor light”. Det regnar. Jag har microvärmt mitt kaffe och har sprejat håret med torrschampoo för att kunna gå ut. För jobbigt att duscha och förresten måste jag tvätta håret i morgon när jag ska till skolan. 
Ni hör ju själva. Jag kanske är helt bortom räddning.

Förresten, ser inte en del av köttbullarna ut lite som döskallar? Nu blev jag lite uppiggad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s