En lördag som andra

Vi är lite som en skiva på repetition. På lördagar är det fotboll hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Ligan spelar alla sina matcher och tyvärr förlorade båda barnen sina matcher den här veckan. Nelles lag med 0-1 vilket var lite av ett mirakel, det kunde slutat mycket ”värre”. Deras stjärnspelare hoppade dessutom av laget igår. Hans pappa skrev ett otrevligt brev till coachen att ”min son hoppar av för ligan är så kass och laget är inte värd honom…”. Typ. Wow, han är 8 år! Och han ”gavs” dessutom till det här laget specifikt för att stärka upp laget, som är svagt, för att jämna ut matcherna så de inte alltid skulle sopas av banan. Så det visste föräldrarna redan från början. Och pojken med. Sopig stil tycker jag.

Edwards lag förlorade med 1-4. Två otursmål bakåt men Edward satte den snyggaste frisparken EVER i nätet så det var kul. Men förlust är ju aldrig roligt.

Sen tränade jag. Styrka plus 70 burpees. Nu börjar det bli jobbigt faktiskt.

På kvällen var det fest i huset. En av Nelles kompisar fyllde 9 och det var barnkalas och vuxenfest i ett. Har lite ont i huvudet idag. Fanns inget att äta för mig, som nu gått tillbaka till strikt Paleo, förutom pistagenötter, så det kanske spelar in…
Idag blir det söndagslunk. Och 75 burpees.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s