Vilodag men ändå inte kom jag på

I morse när vi vaknade var vi så himla trötta. Man kan nästan säga att vi alla ”försov oss” då vi en efter en gick upp senare än vi brukar. Jag tror att det är MÖRKRET som gör det. Vid vår vanliga ”stiga-upp-tid” är det numera kolsvart på morgonen. Edward fick rusa iväg för att hinna med sin buss och vad gällde Nelle så blev det högst ofullständig tandborstning och hårborstning i hissen ner. Vi hann precis till bussen.

Så jag hade tänkt ta en vilodag idag. Men så kom jag på att jag måste göra mina (nu uppe i) 65 burpees…och då tänkte jag att då är det lika bra att springa innan. Och sedan var jag så mör efter vårt träningspass med min PT i onsdags så jag ”var tvungen” att göra ett långsamt yogapass på en timme. Vilodag – ha!
Nu har jag iallafall fyllt upp kylen för helgen och ligger på soffan och sträcker ut mig inför kvällen. Fotboll och fredagsmys står på schemat. 
God helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s